TOY ry tietosuojaseloste

Päivitetty 28.03.2023.

1. Keitä olemme

Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry on turkulainen rekisteröity yhdistys, jonka hallitus ja jäsenistö koostuu Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian opiskelijoista.

Y-tunnuksemme on: 2319688-6.

 

2. Verkkosivut

TOY ry käyttää suomalaista domain- ja webhotellipalvelua. Verkkosivustomme osoite on: https://www.toyry.fi

Evästeet

Verkkosivustomme ei käytä evästeitä.

Upotettu sisältö ja linkit

Verkkosivustomme käyttää muilta sivustoilta upotettua sisältöä (esimerkiksi Instagram-julkaisut). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Verkkosivustomme sisältää myös muita linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. TOY ry ei vastaa kolmannen osapuolen sivustolle siirtymisestä.

 

3. Jäsenrekisteri

TOY ry käyttää jäsenrekisterinä suomalaisen Treanglo Oy:n tarjoaman Kide.app -palvelun jäsenrekisteriä (vuodesta 2020 lähtien). Lisäksi hallituksen jäsen voi ylläpitää varmuuskopiota jäsenrekisteristä. 

Tietoa Kide.appin jäsenrekisteristä: https://kide.app/sales/memberships

Tietoa Kide.appin muusta tietosuojasta: https://kide.app/help/privacy

TOY ry ei vastaa Kide.appin tietoturvakäytännöistä.

Henkilötiedot

Henkilötietoja kysytään yhdistyslain ja yhdistyksemme jäsenyyden vaatimusten mukaisesti:

  • koko nimi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • osoite
  • syntymäaika
  • opintojen alkamisvuosi
  • koulutusala

Jäsenrekisterin henkilötiedot ovat luottamuksellisia ja niitä voi käsitellä yhdistyksen hallituksen jäsen. Henkilötiedot poistetaan jäsenyyden päättyessä. Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut.  Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Henkilötietojen poisto johtaa jäsenyyden päättymiseen. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

4. Kyselylomakkeet

TOY ry voi tehdä kyselylomakkeita seuraaviin hankkeisiin liittyen:

  • opiskelijatapahtumien järjestäminen
  • opiskelijahaalareiden tilaus

Käyttämme kyselylomakkeissa kolmannen osapuolen palveluita (esimerkiksi Google, Webropol, Kide). TOY ry ei vastaa kolmannen osapuolen tietoturvakäytännöistä.

Henkilötiedot

Kyselylomakkeissa henkilötietoja kysytään kunkin hankkeen vaatimusten mukaisesti. Lomakkeen henkilötiedot ovat luottamuksellisia ja niitä voi käsitellä yhdistyksen hallituksen jäsen. Henkilötiedot siirretään eteenpäin kolmannelle osapuolelle hankkeen vaatimusten mukaisesti. TOY ry säilyttää henkilötietoja niin kauan, kuin niiden säilytys on kunkin hankkeen osalta tarpeellista. Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit pyytää tietoa kolmannesta osapuolesta, jolle henkilötiedot on siirretty eteenpäin. Voit pyytää henkilötietojesi poistoa. Henkilötietojen poisto voi estää osallistumisen kyseiseen hankkeeseen. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.