TOY ry pitää toimistotunteja Lemminkäisenkadulla sekä Linnankadun pääasiassa viikoittain. Toimistojen tarkat aukioloajat postataan viikottain Facebookiin sekä Instagramiin.

Toimistojen aukioloissa saattaa tapahtua muutoksia, joista päivitämme TOY:n Facebook-sivulle. tai Instagramiin. Niistä löydät myös muuta ajankohtaista tietoa.

Voit myös kurkata meidän Instagram-tilille, sillä ahkerat hallituslaiset yleensä päivittävät MyStoryn jos ovat päivystämässä toimistolla. Jos satut olemaan paikanpäällä, tule rohkesti kurkkaamaan ovelta onko kukaan paikalla. Tule käymään, jos esimerkiksi haluat noutaa TOY:n jäsentarrasi tai hoitaa muita toimistovisiittiä vaativia asioita. Toimistoille saa myös vain tulla juomaan kahvia ja rupattelemaan.

 

Opiskelija, ota yhteyttä: 

– Uusien ideoiden tiimoilta (bileet, tapahtumat, opiskelijoita yhdistävät iltamat…)

– Halutessasi kertoa tulevasta esityksestäsi, näyttelystäsi, keikastasi, osaamisestasi. Me kyllä markkinoidaan, tsekkaa tapahtumakalenteri!

– Kiinnostuttuasi vaikuttamisesta ja asioiden muuttamisesta TOY ry:n hallituksessa, varajäsenenä tai aktiivina.

– Kun haluat muuttaa jotain epäkohtaa tai vain purnata saadaksesi tietoa opiskelusta, opiskelijan eduista tai Taideakatemian yleisistä asioista, ota yhteys sosiaali- ja koulutuspoliittiseen vastaavaan.

 

Yhteistyökumppani, ota yhteyttä: 

– Etsitkö esiintyjää tapahtumaan tai tilaisuuteen?

– Oletko kiinnostunut toiminnastamme tai tulevista tapahtumista Taideakatemiassa?

– Haluatko tehdä yhteistyötä TOY ry:n kanssa?

– Oletko kiinnostunut tavoittamaan 600 Taideakatemian opiskelijaa haalarisponsoroinnilla?

– Onko sinulla uusia yhteistyöideoita?

 

TOYmistot

Lemminkäisenkatu 30
20520 Turku

Linnankatu 54
20100 Turku

Lemminkäisenkadun toimisto on ruokalan vieressä luokkatilassa A174 Tiera. Linnankadun toimisto on H-rakennuksen toisessa kerroksessa, ATK-luokka H209

Koko hallituksen tavoittaa osoitteesta hallitus[at]toyry.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit löytyvät hallitus-välilehdeltä.