Tervetuloa TOY ry:n uusille nettisivuille! Päätimme tällä hallituskaudella jättää toivottavasti hieman pysyvämmän merkin ja uudistaa yhdistyksen nettisivut. Vanhat nettisivut olivat jo hieman ajastaan jääneet, vuonna 2012 perustetut sivut kaipasivat kuuden vuoden jälkeen uudistusta.

Uusilla nettisivuilla meille oli tärkeää, että kaikki jäsenemme löytäisivät helposti tietoa meidän aktiivisesta opiskelijajärjestöstä. Vanhoilla nettisivuilla ei vierailtu kovin usein, sillä ne eivät tarjonneet uutta tietoa teille opiskelijoille, vaan pysyivät aika staattisina. Nyt olemme ottaneet käyttöön uuden TAPAHTUMAKALENTERIN johon lisäämme kaikki Taideakatemian tapahtumat, jotka kantautuvat korviimme.

Jos opiskelet siis Taideakatemiassa, ja olet mukana järjestämässä tapahtumaa ILMIANNA se meille, niin saatamme sen muiden tietoon. Jäsenistömme on kaivannut projekteilleen tukea TOY ry:ltä, ja tapahtumien mainostaminen on ainakin yksi keino, jolla voimme auttaa. Muista siis lisätä ilmiantoosi myös tapahtuman nettisivu tai facebook-tapahtuma, jotta voimme jakaa sitä eteenpäin omissa kanavissamme.

Uusilta nettisivuilta löytyy myös kaikki vanhat arkistot aiemmilta vuosilta. Jotkut hallitukset ovat olleet aktiivisimpia blogikirjoittajia kuin toiset, mutta uutisten kautta pääset matkaamaan menneisyyteen.

Vuoden 2018 hallitukseen pääset tutustumaan hallitus-välilehdeltä, josta löydät myös kaikkien hallituslaisten yhteystiedot. Hallituksen jäsenet tavoittaa joko heidän omista sähköposteistaan, tai koko hallituksen kerrallaan osoitteesta hallitus@toyry.fi

Jos et ole vielä TOY ry:n jäsen, klikkaa itsesi liittyminen-välilehdelle liity muiden Taideakatemialaisten seuraan. Olemme kiireellä kehittämässä jäsenetuja, jotta kaikki jäsenemme saisivat huippualennuksia heitä kiinnostavista paikoista. Jäsenyys maksaa koko opiskelujen ajalta vain 10€.

Seuraavan kerran alennusta saa 5.4.2018 Night Club Marilynin ovelta kun saavutte Värien Sota -bileisiin! Muistakaa vilauttaa tarraa ja nähdään silloin!

Terveisin,

TOY:n hallitus