Syksy jo kolkuttaa ovella, joten totta kai myös tapahtumakalenteri on päivitetty! TOY ry:n syksyyn kuuluu vaikka ja mitä! Nyt on aika kirjoitella päivät kalenteriin tai muistaa tarkkailla meidän tapahtumakalenteria.

Taideakatemian tapahtumia voi edelleen ilmoittaa meidänkin mainostettavaksemme ja muille opiskelijoille tiedoksi. Kaavakkeen kautta jätetyt tapahtumat päivitetään sivuille lähes välittömästi, joten pikaisellakin aikataululla voit vielä saada viimeisen boostin tapahtumasi markkinointiin.

TOY tarvitsee myös teidän jäsenten apua aika ajoittain, ihanat aktiivimme ovat vuosien varrella myyneet tuhansia lippuja bileisiin ja auttaneet hallitusta pyörimään tehokkaasti. Jos olet kiinnostunut aktiivitoiminnasta, voit olla yhteydessä hallitukseen hallitus@toyry.fi / someissa, tai tulla vetäisemään meitä hihasta käytävällä!

Jos aivot pursuavat uusia bileideoita niin ota yhteyttä tapahtumavastaaviin tapahtumat@toyry.fi sillä vaikka syksy on jo tapahtumatäytteinen, mahtuu mukaan vielä vaikka mitä! Kevään kalenterikin kaipaa täytettä, joten nyt parhaat ideat kehiin!

Nähdään syksyn tapahtumissa!

TOY ry:n hallitus 2018