Liittyminen

Kertaliittymismaksu on vain 10€, jolla saat jäsenyyden koko opintojesi ajaksi! Liittymällä jäseneksi pääset hyödyntämään TOY ry:n monia jäsenetuja ja tulet saamaan tiedotteita yhdistyksen järjestämistä tempauksista. Maksettuasi jäsenmaksun voit hakea TOY ry:n toimistolta jäsentarran, jonk voit kiinnittää opiskelijakorttiin tai muuhun kätevään paikkaan. Tarraa vilauttamalla olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin!
Seuraa ylläolevaa linkkiä liittymislomakkeeseen ja odota laskua. Lasku lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti, kun se on ehditty käsittelemään. Liittymispalvelussa on ruuhkaa varsinkin syksyisin, joten olethan kärsivällinen laskua odotellessasi. Maksettuasi 10€ kertaliittymismaksun, voit tulla hakemaan TOY ry:n jäsentarran toimistoiltamme niiden aukioloaikoina.

Kun olet liittynyt jäseneksi, kannattaa käydä tykkäämässä TOY ry:n Facebook-sivusta! Tiedotamme paljon ajankohtaisia asioita siellä, joten jos haluat pysyä kärryillä siitä mitä tapahtuu Taideakatemiassa ja Turun AMK:ssa, on Facebook kätevin tapa siihen. Lähetämme myös aika ajoin sähköpostiviestejä, joissa kerromme tärkeimmät uutiset ja yhteistyötarjoukset. Pyrimme tiedottamaan eri alojen rekryistä, galleriatilojen näyttelyhauista ja taidelojen apurahoista ja stipendeistä.
Mitä liittymisellä sitten oikein saa?

– Jäsenenä olet aina ykkössijalla

– Pääset osaksi TOY ry:n opiskelijahyvinvointi- ja edunvalvontatyötä

– Alennusta TOY ry:n järjestämien bileiden sisäänpääsymaksusta

– Alennusta haalareista

– Saat osallistua kaikkiin TOY ry:n järjestämiin kokouksiin

– TOY ry:n haalarimerkki uusille jäsenille

– Oikeus lainata yhdistyksen tarpeistoa ja saada apua eri projekteihisi, esimerkiksi tiedottamisessa

– Oikeus äänestää TOY:n vaaleissa, asettua ehdolle ja osallistua yhdistyksen toimintaan