LIITTYMINEN

Kertaliittymismaksu on vain 10€, jolla saat jäsenyyden koko opintojesi ajaksi! Liittymällä jäseneksi pääset hyödyntämään TOY ry:n monia jäsenetuja ja tulet saamaan tiedotteita yhdistyksen järjestämistä tempauksista ja tapahtumista. Maksettuasi jäsenmaksun voit hakea TOY ry:n toimistolta jäsentarran, jonka voit kiinnittää opiskelijakorttiin tai muuhun kätevään paikkaan. Tarraa vilauttamalla olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin! Lisäksi saat myös meidän uniikin jäsenhaalarimerkin.

Olemme siirtämässä jäsenrekisterimme vuoden 2020 aikana Kide.app-sovellukseen. Alla ohjeet uusille sekä vanhoille jäsenille, kuinka liityt jäseneksemme:

UUSI JÄSEN:
-> Luo tunnus Kide.appiin, mikäli et ole vielä sitä tehnyt
-> Kirjoita hakusanaksi Taideakatemian opiskelijayhdistys 
-> Valitse TOY ry uusi jäsen ja täytä pyydetyt tiedot
-> Kide.app veloittaa sinulta suoraan 10€, joka on jäsenyytemme hinta. Tällä maksulla nautit jäseneduistamme koko opintojesi ajan

 

VANHA/JATKAVA JÄSEN: 
-> Luo tunnus Kide.appiin, mikäli et ole vielä sitä tehnytKirjoita hakusanaksi Taideakatemian opiskelijayhdistys, löydät jäsenyytemme näin
-> Valitse TOY ry jatkava jäsen ja täytä pyydetyt tiedot

Vanhoilla jäsenillä on 2020 vuoden loppuun menessä aikaa siirtää tietonsa Kide.appiin. Tämän jälkeen ainoa keinosi on todentaa jäsenyytesi meidän tarralla tai haalarimerkillä.

Kun olet liittynyt jäseneksi, kannattaa käydä tykkäämässä TOY ry:n Facebook-sivusta sekä meidän Instagram sivustamme! Tiedotamme paljon ajankohtaisia asioita somekanavissamme, joten jos haluat pysyä kärryillä siitä mitä tapahtuu Taideakatemiassa ja Turun AMK:ssa, ovat ne kätevimmät välineet siihen. Lähetämme myös aika ajoin sähköpostiviestejä, joissa kerromme tärkeimmät uutiset ja yhteistyötarjoukset. Pyrimme tiedottamaan eri alojen rekryistä, galleriatilojen näyttelyhauista ja taidelojen apurahoista ja stipendeistä sekä mainostamaan mm. Taideakatemian opinnäytetyöproduktioita.
Mitä liittymisellä sitten oikein saa?
  • Pääset osaksi TOY ry:n opiskelijahyvinvointi- ja edunvalvontatyötä
  • Alennusta TOY ry:n järjestämien bileiden sisäänpääsymaksuista
  • Alennusta haalareista
  • Voit osallistua kaikkiin TOY ry:n järjestämiin kokouksiin
  • TOY ry:n uniikin haalarimerkin (uusille jäsenille)
  • Oikeuden laianta yhdistyksen tarpeistoa ja kalustoa sekä saada apua eri projekteihisi, esim. tiedottamisessa
  • Oikeuden äänestää TOY ry:n vaaleissa, asettua ehdolle ja osallistua yhdistyksen toimintaan