Liittyminen ja haalarit

Haluat liittyä TOY ry:n jäseneksi? Hienoa! Saat liittymisestä lisätietoa täällä. Aika hankkia haalarit? Löydät tietoa haalereista täällä!

 

TOY ry:n tapahtumat

TOY ry:n tapahtumakattaus on laajentunut vuosien varrella. Koko syyslukukauden starttaa perinteinen Kickstart My Art, joka hulvaton rastikierrospläjäys uusille taideakatemian opiskelijoille. Syksyllä pyrimme myös viettämään koko opiskelijakuntaa yhdistäviä tapahtumia, kuten Taideakatemian Piknik ja Grill And Chill. Syksyllä järjestimme myös super suositut Kotibileet ja vuoden lopussa juhlimme TOY ry:n 20-vuotista taivalta.

Keväällä tapahtumakattaukseen kuuluu Kotibileet, YsäriPop, Värien sota ja tietenkin Vappupiknik. Kannattaa myös valmistautua toiseen Taideakatemian risteilyyn, joka järjestetään seuraavan kerran keväällä 2019.

TOY:lla on myös paljon päihteettömiä aktiviteetteja. Turun kaupunginteatterin kanssa on jo vuoden verran tehty yhteistyötä, ja opiskelijahintaiset teatteriretket ovat kiinnostaneet monia. Taideakatemian Yö on joka syksy järjestettävä kulttuurispektaakkeli, jossa taideakatemialaiset näyttävät omia taitojaan. Lajikokeiluja järjestämme yhdessä TOM ryn ja MoMe ryn kanssa. TMT-tapahtumissa on päässyt mm. kokeilemaan voimiaan bolderoinnissa, taikomaan drinkkejä ja sotimaan megazonessa.

 

Mukaan tapahtumiin?

Jos haluat mukaan kehittämään opiskelijakulttuuria, ota rohkeasti yhteyttä meihin (sillä auttavia käsiä ei koskaan ole liikaa!) ja kerro meille miten voisit auttaa. Haluatko enemmän taideakatemialaisille tarkoitettuja yhteistapahtumia? Onko sinulla idea uuteen opiskelijabilekonseptiin? Kaipaatko Taideakatemian omaa kevätjuhlaa? Ota yhteyttä hallitukseen hallitus[at]toyry.fi !

Myös uudet tapahtumatoiveet otetaan huomioon! Tarvitsemme lisäksi myös jatkuvasti aktiiveja auttamaan mukaan tapahtumiin (mm. lipunmyyntiin) joten ota tapahtumavastaaviin rohkeasti yhteyttä! Vuonna 2020 tapahtumatiimiä vetävät Emmi Loijas, Siiri Harjunpää sekä Roope Sorvo. Heidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta tapahtumat[at]toyry.fi

 

Taideakatemian tapahtumat

Löydät sivustoltamme myös tapahtumakalenterin, jonne pyrimme listaamaan Taideakatemialaisten omia tapahtumia. Kaikilla Taideakatemian ja TOY ry:n jäsenillä on oikeus ilmoittaa tapahtumastaan kalenterissa. Käy täyttämässä ilmoituslomake ja odota päivä tai pari, niin tapahtumasi löytyy tapahtumakalenterista! Pyrimme myös mainostamaan tapahtumia Facebook-sivuillamme, eli jos luot oman Facebook tapahtuman, niin linkkaa se meille niin jaamme sen seuraajillemme.